Highlights Eindhoven

Wilt u graag highlights laten zetten door een goede, professionele en ervaren kapper in Eindhoven? Dan bent u aan het juiste adres bij Shane Hair Professionals. Onze kappers hebben namelijk al jaren ervaring met knippen, stylen, kleuren en natuurlijk ook met het zetten van highlights. Hier gebruiken we de beste haarproducten en verf voor, zodat het een prachtig natuurlijk resultaat geeft.

N

I.C.O.N. Topproducten

N

Alles draait om u

N

10+ jaar ervaring

Highlights laten zetten bij Shane Hair Professionals in Eindhoven

Bij Shane Hair Professionals in Eindhoven kunt u prachtige highlights laten zetten. Onze kappers zorgen altijd voor een persoonlijke behandeling en persoonlijk advies. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen en kijken we naar uw persoonlijke uitstraling, leefstijl en karakter. We houden rekening met uw eigen haarkleur en kiezen dan een kleur voor de highlights die daar het beste bij past. Zo komen we tot een stijlvol resultaat; iets dat centraal staat in onze kapsalon.

Een afspraak maken

Wilt u graag highlights laten zetten in onze kapsalon in Eindhoven, dan is het verstandig om een afspraak te maken. Dit kunt u online doen of door te bellen naar 040-291 22 26. U kunt bij ons ook op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur terecht; ideaal voor als u doordeweeks werkt! We zien u graag terug in onze kapsalon.

Vraag informatie aan!