Hair salon Eindhoven

In de hair salon Shane Hair Professionals in Eindhoven is iedereen welkom voor een persoonlijke en luxe kappersbehandeling. Wij zijn er niet voor een snelle knipbeurt en doen niet aan snelle trends en massale hypes. Stijlvol met een hoofdletter S, dat is wat bij ons centraal staat. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht voor een uitgebreide kappersbehandeling; voor mannen hebben we zelfs een authentieke barbierbehandeling!g.

N

I.C.O.N. Topproducten

N

Alles draait om u

N

10+ jaar ervaring

Shane Hair Professionals: professionele hair salon in Eindhoven

U vindt onze professionele hair salon in Eindhoven, direct achter het Philips Stadion. Hier kunt u terecht voor een persoonlijke en volledige kappersbehandeling. U kunt plaatsnemen in onze loungehoek en genieten van een heerlijke hoofdmassage. We adviseren u vervolgens graag als het gaat om een nieuw kapsel en houden hierbij rekening met uw leefstijl, karakter en persoonlijke uitstraling. Vervolgens maken we dit waar met de beste producten van het exclusieve merk I.C.O.N. Zo loopt u, met een kapsel waar u helemaal tevreden mee bent, bij ons de deur uit.

U bent van harte welkom

U bent van harte welkom in onze hair salon in Eindhoven op maandag van 17.00 tot 21.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. U kunt online een afspraak maken voor wanneer het u het beste uitkomt. Dit kunt u ook doen door te bellen naar 040-291 22 26. 

Overige interessante pagina's:

Vraag informatie aan!