Beste kapper Eindhoven

De beste kapper in de omgeving van Eindhoven moet luisteren naar u als klant, gaat voor echte persoonlijke, luxe behandelingen, is ervoor zowel mannen als vrouwen, maakt alleen gebruik van topproducten en geeft u graag advies zodat u helemaal tevreden de deur uitloopt. Ga eens naar Shane Hair Professionals, en oordeel zelf. Ervaar onze luxe, persoonlijke behandelingen en maak direct een afspraak in onze kapsalon!

N

I.C.O.N. Topproducten

N

Alles draait om u

N

10+ jaar ervaring

Shane Hair Professionals: de beste kapper in Eindhoven

Wij geloven er graag in dat we de beste kapper in Eindhoven zijn. We doen er in ieder geval alles aan om dat waar te maken. Mannen kunnen bij ons bijvoorbeeld terecht voor een authentieke barbierbehandeling inclusief knippen, stylen, trimmen en scheren. Vrouwen voor een compleet nieuw kapsel; we adviseren u graag op basis van uw leefstijl, karakter en persoonlijke uitstraling. Om vervolgens een mooi kapsel te creëren gebruiken we producten van het topmerk I.C.O.N.

Online of telefonisch een afspraak maken

Wilt u graag een afspraak maken bij de beste kapper in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 040-291 22 26. U kunt ook direct online een afspraak maken. U bent van harte welkom op maandag van 17.00 tot 21.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur.

Vraag informatie aan!